Kakaós mogyorókrém (mézzel) 300g
A Kakaós mogyorókrém (mézzel) 300g terméket a Ostatní gyártótól a gourmeat.hu oldalon 1560 Ft - ért találja. 1560 Ft Ellenőrizd az elérhetőséget
Leírás
A mogyoróvaj eredete A földimogyorókrém nem más, mint krémesre őrölt földimogyoró. John Harvey Kellog, amerikai orvos fedezte fel a 19. században. Egyes források szerint azonban már az aztékok, a 12. században elgondolkodtak azon, hogy a pörkölt mogyorót krémessé őröljék. Nem számít kinek a felfedezése, az biztos, hogy megváltoztatta a reggeli elkészítésének módját a legtöbb amerikai házban, majd meghódította a világot. Sima vagy ropogós? A földimogyorókrémnek két fő típusát ismerjük: a simára aprított, krémeset; illetve a ropogósat, amiben apró földimogyoró darabok vannak. Azonban ízesített fajtáik is nagy népszerűségnek örvendenek. Állaguktól függetlenül termékeink sótól, cukortól, hidrogénezett növényi olajaktól és más mesterséges adaléktól mentesek. A természetes mogyoróolaj kicsapódhat a felületére, ezért elképzelhető, hogy fogyasztás előtt meg kell keverni. Egy biztos: a kakaós mogyorókrém rátesz még egy lapáttal minderre: a kakaó és a méz hozzáadásával egy teljesen új ízélményt kapunk, aminek extrém nehéz ellenállni Összetevők Pörkölt földimogyoró 87%, méz 9%, csökkentett zsírtartalmú kakaó 4% 100%-ban természetes, pálmaolaj-mentes, só és cukor hozzáadása nélkül A kakaós mogyorókrém tárolása Tárolja szobahőmérsékleten. Felbontás után 1 hónapon belül el kell fogyasztani. További információk: A paszta felületén található mogyoróolaj természetes jelenség. Tápérték 100 g-ban Egy adagban (25 g) RI%* (25 g-ban) Energiaérték 2315 kJ / 558 kcal 579 kJ / 140 kcal 7% zsír - telített zsírsavak 40,5 g 5,6 g 10,1 g 1,4 g 14% 7% Szénhidrát - ebből cukor 18,0 g 12,7 g 4,5 3,2 g 2% 4% Rost 7,6 g 1,9 g - Fehérje 26,5 g 6,6 g 13% Só** 0,07 g 0,02 g
Eladó: Heavenuts