

KARAMELL szemes kávé
Karamelles bonbon, karamell likőr, karamell fagyi. Biztos megérti, hogy ezt a cukrász hírességet nem hagyhattuk ki az aromás kínálatunkból. A száz százalékos arabika karamell aromával kiváló jókedv, nyugalom és frissesség forrása. Kényelmesen foglaljon helyet... indulunk a karamelles mennyországba.
Összetétel
Arabica 100%, AromaA kávé íze és habja
Mindannyian ismerjük a karamellt. A pörkölt cukor íze és illata több száz éve vonzó. A kiváló minőségű ültetvény kávéval kiváló íz kombinációt alkot. Megízlelhetjük a kávé teljes testét és a perui arabica édes ízét is, emellett a karamell keserűn édes nyomait is fellelhetjük.
A kávé származása
Ezt a fajta kávét, amellyet az aromatizáláshoz használunk fel, a Dél-Amerikai Peru-ból szállítjuk be. A már jól bevált arabica - Typica, teljes testtel és alacsony savassággal büszkélkedik, így tökéletesen megfelel az íze a követelményeinknek. Kávébabokat kistermelőktől vásároljuk fel, akik az ültetvényeiken, az Andok magas lejtőin dolgoznak a családjukkal együtt. Mivel az ültetvények nehezen hozzáférhető helyen találhatók, nem használnak iparilag előállított műtrágyákat vagy kémiai permeteket sem. Emiatt a perui kávét bio kávéként értékesítik. A kávé gyümölcsét évente többször szüretelik, és úgynevezett átmosási- nedves eljárással dolgozzák fel. Ez technikailag és pénzügyileg is igényesebb megközelítése a kávégyártásnak, viszont kiváló minőségű kávébabot eredményez, kellemes gyümölcsös és virágos illattal. A cseresznyére hasonlító kávébogyókat a vízbe öntik, speciális lemezeken keresztül préselik (a kávészemekről eltávolítják a héját és húsát), és csak ez után fermentálják. Ezt követően a kávészemeket szárítóban vagy közvetlen napfényen szárítják. A kávét mindig pörkölés előtt ízesítjük. Ezt a folyamatot addig nem kezdjük el, amíg a kávét a megrendelő meg nem rendeli. Ez az egyetlen módja annak, hogy garantáljuk a kávé legmagasabb frissességét. A pörkölőmester először a kávét természetes aromával permetezi be, és csak ezután pörköli a kávét. A pörkölőmester művészete sok éves tapasztalatot igényel. A pörkölés elengedhetetlen a kávé számára, amely nagyban befolyásolja a termék végső ízét és illatát.
Ízesített kávé elkészítése automata kávéfőzőben
Ha ízesített kávét kíván használni automatikus adagolóval ellátott automata kávéfőzőben, javasoljuk, hogy győződjön meg róla, hogy ez lehetséges a kávéfőző használati útmutatójában. Ha a készülék gyártója nem ad információt az ízesített kávéról, kérjük, kövesse az alábbi ajánlásokat. A természetes aroma, amellyel a kávé ízesített, hosszabb ideig tartó érintkezés esetén reakcióba léphet a tartályban lévő műanyagokkal, és kifehéredhet.
Ugyanezt a szabályt kell betartani az ízesített kávé őrlésénél (kézi és elektromos). |
Hatásai - kávék
Kávé csomagolásának bemutatása
A kávé kiváló minőségű alumínium csomagolásban van csomagolva, amely nem tartalmaz különösebb grafikai elemeket, mivel cégünk elsősorban az ízre és a minőségre összpontosít. A kávé tényleges frissességét is ellenőrizheti a szelepnek köszönhetően, amely a pörkölés után keletkező gázokat felszabadítja. Minőségi csomagolás, amely megőrzi a kávé karakterét. A kávé mindig hermetikusan van csomagolva, hogy ellenálljon a nedvességnek, a fénynek és a külső szagoknak.
Használati útmutató
- A kávét a fajtájának megfelelően őröljük le.
- Egy csésze kávéhoz használjon legalább 1,5-2 teáskanál (kb. 7 g) őrölt kávét.
- Kb. 95 °C-os vízzel öntse le a kávét.

























Tanácsra van szüksége?

3. 6.
4. 15.
A termékhez tartozó legnépszerűbb tartozékok
Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:

BELGA PRALINÉ szemes kávé

VANÍLIÁS szemes kávé
