

TEJSZÍNES szemes kávé
Aki lágy ölelésre, bársonyos simogatásra és érzéki élményre vágyik, akkor a csésze minőségi dél-amerikai kávéhoz egy kis édes tejszínt önt. Aki valami igazán extra után vágyik, akkor egyenesen olyan kávét vásárol, amely tejszín ízesítésű. Kellemes száz százalékos arabika a műhelyünkből a pörkölő mesterünktől a tíz legjobb közé tartozik. Ajánljuk a nagy csomagolás megvásárlását!
Összetétel
Arabica 100%, AromaA kávé íze és habja
A tejszínes szemes kávé rendkívül ízletes és lágy. Mivel az ízesítéshez perui arabica kávét használunk alapnak, erre a kávéra jellemző édességet, finom teltséget és bársonyos harmóniát kapunk. A dél-amerikai ültetvényes kávé népszerű ízét tökéletesen kiegészíti a tejszín aromája. A habja lágy, sűrű, kompakt és rugalmas.
A kávé származása
A Dél-Amerikában húzódó hegyek nem csak a hó és a jég otthona. A hegy oldalain a kistermelők a babon és a burgonyán kívül kávét is termesztenek. Az Andok hegyoldalaiban található kicsi ültetvényeik nehezen elérhető területeken találhatók, ami az egyik oka annak, hogy nem használnak semmilyen műtrágyát, vagy kémiai permetet sem. Ráadásul a gazdálkodók nagyon szegények és ezek a készítmények túl költségesek lennének számukra. Emiatt a perui kávé nagyon magas minőségű. Bio minőségűnek is tekinthető, bár a mezőgazdasági termelők nem kapnak erről igazolást.
Az arabica kávé alfaja az Arabica-Typica, amely igaz, hogy alacsonyabb hozamú, viszont magasan elismert a kellemes íztulajdonságai miatt. A Puno -ból származó ültetvényes kávé a világ legjobb minőségű kávéja. A betakarítása lényegében egész évben zajlik, ahogy a kávécseresznyék beérnek, rögtön szüretelik őket. A szüret után 24 órán belül fel kell őket dolgozni. A perui kávét az úgynevezett átmosási technikával dolgozzák fel. Egy kilogramm kávé átmosásához 130-150 liter vizet használnak fel. A kávébogyókat óriási tartályokba öntik tele vízzel, speciális préselő lemezek segítségével extrudálják a bogyókat, így szabadítják meg a magokat a héjuktól és a húsuktól. A kávébabokat ezután 36 órán keresztül a vízben fermentálják. A szárítás a napsütésben vagy a szárítóban történik.
A pörkölőmesterünk természetes alapú illóolajokkal permetezi be a még zöld kávészemeket közvetlen a pörkölés előtt- így ízesíti a kávét. Ennek köszönhetően a kávéink illata és aromája hosszú ideig kitart.
Ízesített kávé elkészítése automata kávéfőzőben
Ha ízesített kávét kíván használni automatikus adagolóval ellátott automata kávéfőzőben, javasoljuk, hogy győződjön meg róla, hogy ez lehetséges a kávéfőző használati útmutatójában. Ha a készülék gyártója nem ad információt az ízesített kávéról, kérjük, kövesse az alábbi ajánlásokat. A természetes aroma, amellyel a kávé ízesített, hosszabb ideig tartó érintkezés esetén reakcióba léphet a tartályban lévő műanyagokkal, és kifehéredhet.
Ugyanezt a szabályt kell betartani az ízesített kávé őrlésénél (kézi és elektromos). |
Hatásai - kávék
Kávé csomagolásának bemutatása
A kávé kiváló minőségű alumínium csomagolásban van csomagolva, amely nem tartalmaz különösebb grafikai elemeket, mivel cégünk elsősorban az ízre és a minőségre összpontosít. A kávé tényleges frissességét is ellenőrizheti a szelepnek köszönhetően, amely a pörkölés után keletkező gázokat felszabadítja. Minőségi csomagolás, amely megőrzi a kávé karakterét. A kávé mindig hermetikusan van csomagolva, hogy ellenálljon a nedvességnek, a fénynek és a külső szagoknak.
Használati útmutató
Ínyenc íz élmény, amely ráadásul betegség megelőző hatású is. Az ízesített kávé kitűnően érvényesül tejszínhabbal, fagylalttal, csoki öntettel vagy alkohollal. Öntsön a presszójához egy kis rumot és harapjon mellé kekszet. A napja rögtön vidámabb lesz és a munka is gyorsabban fog menni.

























Tanácsra van szüksége?

A termékhez tartozó legnépszerűbb tartozékok
Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:

BELGA PRALINÉ szemes kávé

Brazília Yellow B. Fazenda da Lagoa
