

IRISH WHISKEY szemes kávé
Amikor a keserű kávészemek háromszorosan desztillált szeszesital ködbe borulnak, olyan finomság alakul, amelynek nem lehet ellenállni. Bizonyítékul szolgál az aromás kávé irish whiskeyvel, amely a reggeli starthoz, a délutáni sziesztához jócskán hozzájárul. Fogyassza presszóként, lattenak vagy capuccinonak.
Összetétel
Arabica 100%, AromaA kávé íze és habja
Ezt a 100% -os arabica kávét elég megfelelően ledarálni és elkészíteni. A jutalma finom habbal és fantasztikus ízzel rendelkező kávé lesz. A kávé a perui kávé alapjaira épül, mely tipikusan sima és teljes testtel, könnyű édességgel rendelkezik, nyomaiban gyümölcsöt tartalmaz. Az ír whisky ízesítésű kávé egyedi ízét és illatát a maláta biztosítja.
A kávé származása
Az ízesített kávéinkhoz a perui Andokból szállítjuk rendszeresen a kávébabokat. Az ottani gazdálkodók kis ültetvényein nagyon jó minőségű és rendkívül ízletes kávét termelnek. Ezek az ültetvények az Andokban magasan helyezkednek el, így szinte lehetetlen a műtrágyázásuk, vagy a kávéültetvények kémiai permetezőkkel való kezelése. A perui kávét ezért gyakran organikus kávénak tekintik.
A Puno régióban szezonálisan több alkalommal történik a kávécseresznyék betakarítása, a gyümölcsök érettségétől függően. Külsőleg a cseresznyére hasonlítanak a kávécserjék gyümölcsei, de ellentétben a cseresznyével a magot körülvevő héját és a húsát nem dolgozzák fel, hanem hulladéknak tekintik.
A kávé esetében a főszerepet a kávébabok (a kávé magja) kapják, ezeket nagyon precíz munkával dolgozzák fel. A peruiak erre összetettebb és drágább mosási módszert alkalmaznak. Az eredménye kiváló minőségű kávé. A vízben a gyümölcsöket megtisztítják, elkülönítik és egyben fermentálják is. A kapott kávébabokat közvetlen napsütésen szárítják. Annak érdekében, hogy ne lepje el a kapott kávébabokat a penész, gondoskodni kell a gyakori átforgatásáról, éjszaka és az eső ellen nagy leplekkel borítják be a kávészemeket.
A kávét körülbelül az 1970-es évek óta ízesítik. Mi az ügyfeleink számára csak közvetlen a megrendelése előtt ízesítjük és pörköljük a kávét. A kávébabokba az aroma finom pörköléssel jut el, így komplex ízű és illatú kávét kapunk.
Ízesített kávé elkészítése automata kávéfőzőben
Ha ízesített kávét kíván használni automatikus adagolóval ellátott automata kávéfőzőben, javasoljuk, hogy győződjön meg róla, hogy ez lehetséges a kávéfőző használati útmutatójában. Ha a készülék gyártója nem ad információt az ízesített kávéról, kérjük, kövesse az alábbi ajánlásokat. A természetes aroma, amellyel a kávé ízesített, hosszabb ideig tartó érintkezés esetén reakcióba léphet a tartályban lévő műanyagokkal, és kifehéredhet.
Ugyanezt a szabályt kell betartani az ízesített kávé őrlésénél (kézi és elektromos). |
Hatásai - kávék
Kávé csomagolásának bemutatása
A kávé kiváló minőségű alumínium csomagolásban van csomagolva, amely nem tartalmaz különösebb grafikai elemeket, mivel cégünk elsősorban az ízre és a minőségre összpontosít. A kávé tényleges frissességét is ellenőrizheti a szelepnek köszönhetően, amely a pörkölés után keletkező gázokat felszabadítja. Minőségi csomagolás, amely megőrzi a kávé karakterét. A kávé mindig hermetikusan van csomagolva, hogy ellenálljon a nedvességnek, a fénynek és a külső szagoknak.
Használati útmutató
Emlékszik, hogyan járt az anyukája tojáslikőrjét iszogatni a hűtőbe? Olyan édes volt, hogy összeragadt tőle a szája. Most torkoskodhat lelkiismeret furdalás nélkül és ráadásul majdnem kalóriamentesen. A kedvenc tojásos konyak ízt fogyassza, mint luxuspontot az ízletes ebéd után. Vagy illatos kávéval kezdje a napot. Ön hozza a döntést, hogy milyen formában fogja fogyasztani az isteni italt.

























Tanácsra van szüksége?

1. 28.
4. 6.
A termékhez tartozó legnépszerűbb tartozékok
Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:

BELGA PRALINÉ szemes kávé

TOJÁSLIKŐR szemes kávé
