

CSOKOLÁDÉ LENCSÉK Grand Cru UGANDA Bundibugyo 78%
A csokoládé Uganda lakosai számára olyan volt, mint egy csoda. Nem beszélve a csokoládé eredetéről. De pár éve már másképp van - a helyi kakaó termelők és a kakaó massza feldolgozók gondoskodtak a valódi csokoládé piacra való bevezetéséről. Kiemelkedő az íze könnyed fűszeres érintéssel, 78% kakaót tartalmaz és a szájban hihetetlen sokára olvad szét. Keverje tejbe, adja desszertekhez.
Összetétel
Kakaó Uganda 78%, Kakaó vaj, CukorÍz
A Grand Cru UGANDA Bundibugyo 78%-os csokoládé lencse igazán jellegzetes kakaóízzel rendelkezik, amelyet egzotikus fűszerek jellemeznek. Az enyhe kesernyésség még vonzóbbá teszi a csokoládét, és a hosszú utóíz miatt vágyunk egy újabb kortyra a csokoládéitalból.
Ezek a csokoládé lencsék tökéletesen alkalmasak meleg tehén-, szója-, mák-, mandula- vagy más tejben való felolvasztásra. Sikerrel keverhetőek reggeli zabkásába, desszertekhez is felhasználhatók, vagy alkoholos italokkal kombinálhatók.
Eredet
Ugandát Afrika keleti részén találja az utazó. A turisták általában a Viktória-tó, Afrika második legnagyobb tava és lenyűgöző, még mindig vad természete miatt látogatják. A mai elnöki köztársaságot W. Churchill 1908-ban Afrika gyöngyszemének nevezte. És a mai napig ritkán találkoznak a turisták olyan gyönyörű nemzeti parkokkal és barátságos emberekkel, mint amilyennel Uganda büszkélkedhet.
Uganda legnyugatibb részén fekszik Bundibugyo - egy 900 méter magasan fekvő terület, amely a Kongói Demokratikus Köztársasággal határos. Lakossága körülbelül 160 000 fő, és sokan közülük a kakaótermesztésnek szentelik erőfeszítéseiket. Bundibugyo Uganda legnagyobb kakaótermelője.
"Csak jó csokoládé születik elkötelezettségünkből és tapasztalatunkból" - olvasható a vállalat honlapján, amely felügyeli a termelést, a biztonságot és a beszállítói és fogyasztói kapcsolatokat mindazok számára, akik részt vesznek a helyi csokoládégyártásban Ugandában. Latin-Amerikához hasonlóan Ugandában is bevezette a legújabb technológiát, amely lehetővé teszi a gazdák számára, hogy megműveljék és feldolgozzák az egyedülálló kakaóbabtermést. Az ugandai csokoládé biztonsággal felveszi a versenyt a sokkal nagyobb termelők kiváló termékeivel.
Nagyon egyszerűen, a csokoládé úgy készül, hogy a betakarított kakaóbabból eltávolítják a magokat (babokat), néhány napig erjesztik, majd szárítják. A gyárban a babokat megpörkölik, összezúzzák és megőrlik. Egy rendkívül összetett folyamat során kakaómassza keletkezik, amelyből gépi úton választják el a kakaóvajat és a kakaóport. A csokoládé elkészítéséhez a két nyersanyaghoz különböző arányban számos más összetevőt kell hozzáadni, majd emulgeálni, gyúrni, felveregetni, temperálni és hűteni kell, hogy a végtermék elkészüljön.
Amikor a Grand Cru UGANDA Bundibugyo 78%-os csokoládét fogyasztja, ne feledje, hogy bár kalóriadús csokoládé, egészségvédő antioxidánsokban, vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag. Ezeknek köszönhetően a csokoládéfogyasztás jó hangulatot, nagyobb ellenállóképességet biztosít a fertőzésekkel szemben, és elegendő energiát ad a mindennapi munkához és a sportoláshoz.
A Grand Cru UGANDA Bundibugyo 78%-os csokoládé lencse alkalmas vegetáriánusok és vegánok számára. 78% kakaó szárazanyagot tartalmaz.
Ami az allergéneket illeti, a tejre, kakaóra és vanillinre allergiásoknak óvatosnak kell lenniük. A termék nyomokban dióhéjat és tejet tartalmazhat.
Tárolja 12-20 ⁰C-on.
Figyelem
Ha a csokoládét nagyon forró nyári napokon rendeli meg, előfordulhat, hogy a szállítás során eldeformálódnak vagy részben megolvadnak. A csokoládé minőségét ez a változás nem befolyásolja. |
Csokoládé és kakaó csomagolásának bemutatása
Csokoládéink és kakaóink jó minőségű alumínium tasakba vannak csomagolva, amely nem tartalmaz különösebb grafikai elemeket, mivel cégünk elsősorban az ízre és a minőségre összpontosít. A minőségi csomagolás megőrzi a kakaó és a csokoládé jellegét. A kakaó és a csokoládé mindig hermetikusan lezártak, hogy ellenálljanak a nedvességnek, a fénynek és az idegen szagoknak.
Használati útmutató
A csokoládé lencsét lehet "csak úgy", enni nagyszerű ízű forró tejben feloldva vagy különböző desszertekben.





Tanácsra van szüksége?

energia érték: | 2 354 kJ / 568 kcal |
Zsírok: | 41,8 g |
ebből telített zsírok: | 25,1 g |
Szénhidrátok: | 30,8 g |
ebből cukrok: | 21 g |
Fehérjék: | 10,9 g |
A termékhez tartozó legnépszerűbb tartozékok
Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:

BRAZÍLIA SANTOS NY2 SSFC 17/18 szemes kávé

ETHIOPIA SIDAMO GRADE1 szemes kávé

CSOKOLÁDÉ LENCSÉK SZENT TAMÁS ORIGIN 72%
Megtekintette
