

ECUADOR ALTURA BIO- szemes kávé
Ecuadorban élvezheti a gyarmati építészetet, a vad dzsungelt vagy a hosszú strandokat. Az egyenlítői ország kávéja hasonlóan érdekes. Megtalálhatja a gyümölcs frissességét és a karamell édességét, tökéletes eszpresszó és fantasztikus. A kávébab nedves feldolgozása a könnyű test ígérete, kellemes savakkal.
Összetétel
Arabica BIO 100%Crema és a kávé íze
Kávé Ecuador Altura BIO tartozik mérsékelten savas kávékhoz tartozik, ezért készüljön fel a finom savasságra, amely megnöveli az őszibarack-karamell bázisát. A kávé édes, kiegyensúlyozott és enyhén fűszeres. A krém könnyű, puha, de kompakt.
A kávé származása
Először is hangsúlyozni kell, hogy ez a kávé olyan talajban termett amely csak természetesen trágyázott és biológiai eszközökkel védett a lehetséges kártevőktől. A Zamora-Chinchipe tartományban található, a Loja régióban tanúsított gazdaság címkézheti a kávéját a BIO címkével, tisztességes környezetvédelmi kapcsolatának köszönhetően.
Ecuador elkötelezett a kávé cserjék termesztésére 1860 óta, és ma 15 ország egyike, mely arabica és robuszta exporttevékenységet folytat. 2012 óta, kávét exportál 29 országban világszerte, 80 százalék megy Oroszországba, Lengyelországba, Németországba, Kolumbiába, Olaszországba és Hollandiába. A kávé termesztése, a betakarítása és a feldolgozása mintegy félmillió Ecuadorba élő embert foglalkoztat ami nagyjából 8-ból 1 ecuadori gazda. Kávécserjéket több területen is termesztenek (Intag, Pacto, Zaruma, Orellana ...), de maguk az Ekvádoriak azt állítják, hogy a legjobb kávé az országban a Loja régióban, a Yacuri Nemzeti Park közelében növekszik. Az élőhelyén magas a temgerszint feletti magasság, a páratartalom és a kiváló minőségű vulkanikus talaj kiváló minőségű kávébabot termel.
A Zamora-Chinchipe gazdálkodói áprilistól augusztusig szüretelik a kávét. Csak a legvörösebb gyümölcsöket gyűjtik össze. Az ültetvényekre reggel indulnak, a szedés után a cseresznyét pihentetik, és néhány óra múlva az úgynevezett mosási folyamattal feldolgozzák. A cseresznyéket vízbe öntik, a préslemezek segítségével eltávolítják a kávészemekről a bevonatukat. Ezután a kávébabokat 10 órán át áztatják az erjesztő tartályokban. Végül a kávénak körülbelül 8 napra van szüksége ahhoz, hogy megszáradjon az úgynevezett afrikai ágyakon. Miután a szemek nedvességtartalma eléri a 14 százalékot, átengedik azokat a konkrét teraszokra, ahol megszáradnak. A mosott, vagy nedves feldolgozás (washed, wet-processed) nagyon szelíd módja annak, hogy a legmagasabb minőségű kávét előállítsuk. Támogatja a friss, gyümölcsös tónusát.
Hatásai - kávék
Kávé csomagolásának bemutatása
A kávé kiváló minőségű alumínium csomagolásban van csomagolva, amely nem tartalmaz különösebb grafikai elemeket, mivel cégünk elsősorban az ízre és a minőségre összpontosít. A kávé tényleges frissességét is ellenőrizheti a szelepnek köszönhetően, amely a pörkölés után keletkező gázokat felszabadítja. Minőségi csomagolás, amely megőrzi a kávé karakterét. A kávé mindig hermetikusan van csomagolva, hogy ellenálljon a nedvességnek, a fénynek és a külső szagoknak.
Használati útmutató
A kávét a fajtájának megfelelően őröljük meg.
Egy csésze kávéhoz használjon legalább 1,5-2 teáskanál (kb. 7 g) őrölt kávét.
Kb. 95 ° C-os vízzel öntsük le a kávét.

























Tanácsra van szüksége?

A termékhez tartozó legnépszerűbb tartozékok
Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:

TANZANIA AA North Fine Quality szemes kávé

JAVA JAMPIT A/WP-1X Estates szemes kávé
