

TEJSZÍNES - KARAMELLÁS instant kávé
Az instant kávénak vannak rajongói és ellenzőik. Biztosak vagyunk benne, hogy senki sem utasít el egy csésze gyors, ízletes és lendületes italt. Különösen akkor, ha a karamell és a tejszín illata van. Ráadásul ez nem csak egy instant. Ez a kávé fagyasztva szárított, a legnagyobb gondossággal és a legfinomabb babból készült. Győződjön meg róla!
Összetétel
Robusta 100%, Karamell, AromaKrém és a kávé íze
Az instant Tejszínes – karamellás kávé a mexikói arabica és robusta ültetvényen alapul. Ennek köszönhetően teljes íze és kellemes aromája van amelyekhez a tejszín és a karamell szépen kötődik. Élvezheti a forró vagy jeges kávét.
A kávé eredete
Mexikó a világ 8. legnagyobb kávétermelője. Az ültetvények elsősorban az ország déli részén és a középső részén helyezkednek el, a földművesek elsősorban az arabicát termesztik, és a kormány által szabályozott Instituto Mexicano del Café felelős a magas és stabil kávéár fenntartásáért a piacon.
A helyi kávé híres könnyű testéről, alacsony savtartalmáról, valamint sokféle ízéről és felhangról, az adott régiótól függően ahol felnőtt. A kávé készítők és a baristák szerint a mexikói kávé "nem bonyolult", ezért kiválóan alkalmas különféle keverékek vagy felhasználások alapjául. Az egyik lehet liofilizálás.
A fagyasztás megkezdése előtt a kávékivonatot pörkölt szemes kávéból kell készíteni. Körülbelül -40 ° C hőmérsékleten fagyasztunk le, majd vákuumban víztelenítjük. A liofilizálás megőrizheti az összes fontos íz- és aromás tulajdonságot. A fagyasztva szárított kávét apró kristályok jellemzik. Az úgynevezett permetezéssel előállított oldható kávé pornak vagy apró gömbnek tűnik. Nem ér el olyan magas minőséget, mint a fagyasztó, mert előállításakor forró levegőt használnak, amely sok érzékeny kávé-összetevőt elpusztít.
Az instant kávé legjobb ízének és tulajdonságainak a megszerzése érdekében előállításukhoz szemes arabicát és robustát használnak. A Tejszínes – karamellás kávé esetében 80:20 arányban. A piacon azonban olyan kávéval is találkozhatunk, amelynek nagyrésze robusta, amely olcsóbb. Annak ellenére, hogy kissé erősebb ízű, másrészt teljes mértékben legyőzi az eredeti szemes kávé természetes és sokkal kívánatos hangjait.
Az instant kávét elkészíthet nagyon gyorsan és egyszerűen. Csak öntse le forró vízzel. De legyen óvatos - ne használjon forrásban lévő vizet. A kávé jó olyan jeges italok készítéséhez, amelyek forró napokon frissítik. Nem hiába, az instant kávé iránti kereslet világszerte növekszik. 2000 óta az értékesítés állítólag megháromszorozódott.
Hatásai - kávék
Kávé csomagolásának bemutatása
A kávé kiváló minőségű alumínium csomagolásban van csomagolva, amely nem tartalmaz különösebb grafikai elemeket, mivel cégünk elsősorban az ízre és a minőségre összpontosít. A kávé tényleges frissességét is ellenőrizheti a szelepnek köszönhetően, amely a pörkölés után keletkező gázokat felszabadítja. Minőségi csomagolás, amely megőrzi a kávé karakterét. A kávé mindig hermetikusan van csomagolva, hogy ellenálljon a nedvességnek, a fénynek és a külső szagoknak.
Használati útmutató
- Az optimális elkészítéshez válasszon egy 150 ml-es bögrét.
- Használjon 1 vagy 2 teáskanál kávét, és öntse fel a forralt vizzel 90 ° C. A forró víz előkészíti a kávét a jellegzetes ízére.
- A kávé elkészítéséhez használjon mindig friss vizet.

























Tanácsra van szüksége?

energia érték: | 520 kJ/125 kcal |
Zsírok: | 0.2 g |
ebből telített zsírok: | 0.1 g |
Szénhidrátok: | 2.6 g |
ebből cukrok: | 2.6 g |
Rost: | 24.8 g |
Fehérjék: | 15.9 g |
Só: | 0.1 g |
7. 7.
6. 20.
2. 21.
11. 24.
7. 20.
2. 28.
A termékhez tartozó legnépszerűbb tartozékok
Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:

FRANCIA VANÍLIA instant kávé

PÁRIZSI ÉJSZAKA instant kávé
