

FRAPPÉ KRÉMES KARAMELL - instant kávé
Egy újabb mesés frappé a mi nagy kávécsaládunkból. A krémes karamell egy rohanó napon is élvezhető, akárcsak a nyaraláson. Az előkészítés nem is lehetne egyszerűbb, és az eredmény mindig 100%-os. A karamell, a tejszín és a kávé ízének összjátéka már az első kortynál tetszeni fog. Szeretné még édesebben? Tegyen a tetejére egy gombóc vaníliafagylaltot!
Összetétel
Robusta 100%, Szárított tej, AromaKrém és a kávé íze
A Frappé krémes karamellt nem kell sokáig jellemezni. Természetesen az íze csodálatos. Egyesíti magában az összes finomságot - édes karamell, lágy tejszín és finom kávé. A fagyasztott robusta és arabica keverékéhez elég volt hozzáadni a tejport és egy csipetnyi legjobb természetes aromát... és megszületett a finomság. Javasoljuk, hogy jegesen és melegen is próbálja ki.
A kávé eredete
Mexikó a kávé országa. A világ nyolcadik legnagyobb kávétermelője, évente mintegy 250 000 tonna kávét szüretel és dolgoz fel. A dél-amerikai ország leghíresebb kávérégiói Chiapas, Veracruz és Puebla. A kávéfa piros gyümölcsét a mexikói munkások szeptembertől márciusig szedik le, és az úgynevezett nedves módszerrel, azaz mosással dolgozzák fel. Az eljárás során a bogyókat zúzólemezeken keresztül préselik, hogy eltávolítsák a felső héjat, majd több napig erjesztik őket erjesztőedényekben. Ez idő alatt a kávébabokat körülvevő édes pép fellazul. A kávébabot ezután a gazdáknak kell szárítaniuk, vagy közvetlen napfényben, vagy szárítókban.
A mexikói kávé az egyik legédesebb kávé, enyhén mogyorós jegyeket tartalmaz, és szinte univerzálisnak számít. Emiatt gyakran keresik a baristák a világ minden táján, valamint az eszpresszó keverők, akik az arabicához kis arányban robustát adnak. Ez kellemes, kiegyensúlyozott ízt ad a kompozíciónak. Hasonlóképpen, a mexikói kávé népszerű az instant kávégyártók körében.
Az instant kávé kétféleképpen készíthető. Mindkettő elején egy erős kávékoncentrátum készítése áll, amelyet a pörkölt babok felforralásával és a felesleges víz fokozatos elpárologtatásával kapunk. A koncentrátumot ezután vagy forró levegőn porlasztják (a maradék víz gyors elpárologtatásával, hogy por legyen belőle), vagy fagyasztva szárítják (vákuumkamrában történő szublimálással, hogy apró kristályok alakuljanak ki).
A liofilizált (fagyasztott) kávé a kíméletesebb gyártási módszernek köszönhetően kiváló íz- és aroma tulajdonságokkal rendelkezik. Megjelenésében is különbözik a por-kávétól - a kristályok fényes, sima felületűek.
A Frappé krémes karamell könnyen elkészíthető hideg tejjel (tehéntej, szója, mák, mandula...) és néhány jégkockával. De ha télen megkívánja, próbálja meg forró tejbe keverve. Jégkocka helyett adjon hozzá egy teáskanál fahéjat és tejszínhabot. Lesz egy itala, ami szépen felmelegíti.
A tejallergiásoknak és azoknak, akiknek a glutén, a szezám, a szója, a földimogyoró és más diófélék kerülése javasolt, óvatosnak kell lenniük az instant kávé fogyasztásakor.
Hatásai - kávék
Kávé csomagolásának bemutatása
A kávé kiváló minőségű alumínium csomagolásban van csomagolva, amely nem tartalmaz különösebb grafikai elemeket, mivel cégünk elsősorban az ízre és a minőségre összpontosít. A kávé tényleges frissességét is ellenőrizheti a szelepnek köszönhetően, amely a pörkölés után keletkező gázokat felszabadítja. Minőségi csomagolás, amely megőrzi a kávé karakterét. A kávé mindig hermetikusan van csomagolva, hogy ellenálljon a nedvességnek, a fénynek és a külső szagoknak.
Használati útmutató
Tegyen 2 teáskanál instant Frappé Krémes karamell kávét a shakerbe,
adjon hozzá 200 ml hideg tejet,
adjon hozzá néhány jégkockát,
alaposan rázza fel és azonnal fogyasztható.

























Tanácsra van szüksége?

energia érték: | 108 kcal |
Zsírok: | 5,4 g |
ebből telített zsírok: | 3,4 g |
Szénhidrátok: | 7,9 g |
ebből cukrok: | 7,6 g |
Fehérjék: | 5,3 g |
Só: | 2,08 g |
6. 29.
A termékhez tartozó legnépszerűbb tartozékok
Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:

TOJÁSLIKŐR instant kávé

Mogyorós instant kávé
