

Kókuszos instant kávé
A kókusz egy újabb alkalmazása: a népszerű kókuszdió ezúttal a robusztának adott ízt és aromát. Az eredmény? Híres! Nem lehet hibázni, ha egy csepp természetes aromát adunk egy minőségi alaphoz. Az eredmény egy kimondottan kesernyés, földes jegyekkel rendelkező instant kávé, amelyben a kókuszos árnyalatok dominálnak. Kortyolgassa csak úgy, vagy készítse el belőle kedvenc Malibu kávé változatát. Mindig nagyszerű. Az új recept erősebb ízt biztosít, csak használjon kevesebb kávét.
Összetétel
Robusta 100%, AromaKrém és a kávé íze
A 100%-os robusta intenzív aromát és erős ízt garantál, ami ebben az instant kávéban biztosan nem hiányzik. A gazdag nugátos jegyek szilárd alapot teremtenek, amelyhez zökkenőmentesen csatlakozik az ír krémlikőr természetes esszenciája. Ez adja a kávé krémességét, vaníliás simogatását és egy csepp whiskyre emlékeztető utóízét. Ne öntsön forró vizet az instant kávéra - csak így élvezheti teljes ízét és finom habját.
A kávé származásáról
Az indiai robusta hosszú múltra tekint vissza, amely egészen a 17. századig nyúlik vissza. Ha valaha is kóstolt már 100%-os indiai robusztát, tudja, hogy az íze intenzív. Ez nemcsak a magas koffeintartalomnak, hanem a termesztés éghajlati körülményeinek is köszönhető. A legenda szerint a kávéfákat Szent Baba Budan hozta Indiába 1670 körül, amikor 7 babot hozott Jemenből, és a szakállába rejtette. A történet a kávétermesztés kezdetét jelképezi Indiában, amely sokáig inkább dísznövény maradt. Csak a britek 18. századi érkezésével kezdődött meg az első kereskedelmi ültetvények telepítése. a kókuszdió húsa nagyon népszerű élelmiszer. Édes ételek alapanyagaként, olaj, vaj vagy akár cukor készítésére is használják. Kókuszlisztet is készítenek belőle, amely gluténmentes, rostban, fehérjében és zsírban gazdag.
Napjainkban a robustát főként Indiában termesztik, amely ellenáll a zord éghajlati viszonyoknak, és erős testű, határozott keserűséggel rendelkező kávét ad. Az olyan területeken, mint Karnataka, Kerala és Tamil Nadu, a gazdák nagy gondot fordítanak a robusta termesztésére, és a kávébabok koffeintartalma magasabb, mint az arabicáé.
Hatásai - kávék
Kávé csomagolásának bemutatása
A kávé kiváló minőségű alumínium csomagolásban van csomagolva, amely nem tartalmaz különösebb grafikai elemeket, mivel cégünk elsősorban az ízre és a minőségre összpontosít. A kávé tényleges frissességét is ellenőrizheti a szelepnek köszönhetően, amely a pörkölés után keletkező gázokat felszabadítja. Minőségi csomagolás, amely megőrzi a kávé karakterét. A kávé mindig hermetikusan van csomagolva, hogy ellenálljon a nedvességnek, a fénynek és a külső szagoknak.
Használati útmutató
- Az optimális elkészítéshez válasszon egy 150 ml-es bögrét.
- Használjon fél vagy 1 teáskanál kávét, és öntse fel a forralt vizzel 90 ° C. A forró víz előkészíti a kávét a jellegzetes ízére.
- A kávé elkészítéséhez használjon mindig friss vizet.

























Tanácsra van szüksége?

energia érték: | 520 kJ/125 kcal |
Zsírok: | 0.2 g |
ebből telített zsírok: | 0.1 g |
Szénhidrátok: | 2.6 g |
ebből cukrok: | 2.6 g |
Rost: | 24.8 g |
Fehérjék: | 15.9 g |
Só: | 0.1 g |
A termékhez tartozó legnépszerűbb tartozékok
Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:

FRANCIA VANÍLIA instant kávé

IRISH CREAM instant kávé
