

Sós karamellás - koffeinmentes szemes kávé
A kávé, a karamell és a só tökéletesen passzolnak egymáshoz. Azok, akik szeretik a finom ízű brazil arabica kávét, megtalálják a kedvükre valót. Ráadásul, vigyázat, koffeinmentes! Helyezze magát kényelembe, nyisson ki egy könyvet, nyújtsa ki a lábát... A gyönyörű, testes íz és a vonzó aroma egy olyan helyre repíti, ahol az idő lassan telik, az emberek mosolyognak, és a nap soha nem ér véget. Pihenjen, élvezze!
Összetétel
Arabica 100%, Természetes aromaCrema és kávé íz
A koffeinmentes Sós karamellás kávé méltó a nevéhez. A brazil arabica kávé nagyszerű alapján, amelyet a dió és a csokoládé íze jellemez, édes karamellás jegyek és néhány szem só található. Ez a kávé sokféle elkészítési módban használható - remekül fogyasztható filteres vagy karos kávéfőzőből.
A kávé eredete
Két fontos dolgot kell tudnia erről a kávéról: honnan származik és hogyan lett koffeinmentesítve. Térjünk rá a lényegre.
A Sul de Minas régió a Brazil Szövetségi Köztársaság déli részén található. Enyhe éghajlatát a Serra da Mantiqueira-hegységhez való közelsége befolyásolja, gazdaságát pedig a mezőgazdaság határozza meg, különös tekintettel a kávétermesztésre. A gazdák számára kedvező az éghajlat, a kiváló talajösszetétel és az ideális csapadékmennyiség. Általában 10 hektár körüli ültetvényeket művelnek, ami lehetővé teszi számukra, hogy ne csak a különleges kávékra, hanem a mikroparcellás kávékra is összpontosítsanak.
A szüret általában nyárra esik, júniustól szeptemberig, a munkások nagy kosarakkal vagy zsákokkal mennek a kávéültetvényekre, hogy összegyűjtsék az érett kávécseresznyét. Egyes esetekben gépeket használnak, gyakran azonban inkább a földre terített ponyvákra rázzák a gyümölcsöt.
A piros bogyók ezután egy feldolgozóüzembe kerülnek, ahol megmossák őket. Először vízben lefejtik róluk a kemény héjat, majd erjesztik, végül a nyers zöld kávébabokat jól meg kell szárítani. Ez vagy a közvetlen brazil napsütésben, vagy speciális szárítóhelyiségekben történik. A gazdáknak mindkét esetben ügyelniük kell arra, hogy a kávészemeket rendszeresen forgassák, nehogy megpenészedjenek.
Abban az esetben, ha egy csodálatos ízekkel és nagyszerű aromával teli kávét koffeinmentesíteni kell, nagyon kíméletes megközelítést alkalmaznak. Nem szeretné megfosztani magát csodálatos tulajdonságaitól. A Swiss Water Decaf tanúsított eljárásának köszönhetően, amely aktív szénnel történő extrakcióval vonja ki a koffeint, minden, amit a minőségi arabica kávéban szeretünk, megmarad. Az úgynevezett svájci módszer valójában nem dolgozik semmilyen vegyszerrel - fizikai folyamatok segítségével távolítja el a koffeint a kávéból.
Most már csak egy korty hiányzik csupán, hogy a koffeines arabica hogyan válik koffeinmentes arabicává, sós karamell ízzel. Ez egyszerű: a pörkölő mester aromát tartalmazó hordozóolajjal permetezi a kávét. Ezek mélyen a babban tárolódnak, és ott maradnak, amíg otthon meg nem főzi a kávét.
Hatásai - kávék
Kávé csomagolásának bemutatása
A kávé kiváló minőségű alumínium csomagolásban van csomagolva, amely nem tartalmaz különösebb grafikai elemeket, mivel cégünk elsősorban az ízre és a minőségre összpontosít. A kávé tényleges frissességét is ellenőrizheti a szelepnek köszönhetően, amely a pörkölés után keletkező gázokat felszabadítja. Minőségi csomagolás, amely megőrzi a kávé karakterét. A kávé mindig hermetikusan van csomagolva, hogy ellenálljon a nedvességnek, a fénynek és a külső szagoknak.
Használati útmutató
A kávét a fajtájának megfelelően őrölje le.
Egy csésze kávéhoz használjon legalább 1,5-2 teáskanál (kb. 7 g) őrölt kávét.
Kb. 95 °C-os vízzel öntse le a kávét.

























Tanácsra van szüksége?

A termékhez tartozó legnépszerűbb tartozékok
Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:

IRISH CREAM - koffeinmentes szemes kávé

COOKIES - koffeinmentes szemes kávé
