

Indonézia Sumatra Lintong - világos pörkölésű szemes kávé
Light roast, hogy hangzik? Mint egy nyaralás a hegyekben és a reggeli kávé illata? Mint a papírszűrő rituális összehajtogatása és a pillanat, amikor a finom ital első cseppjeire várunk? Véleményünk szerint a világos pörkölésű kávé sok nagyszerű örömöt tartogat. Engedje át magát a szumátrai arabica gazdag ízprofiljának. Az alma, a karamell és a csokoládé jegyeit fogja érezni.
Összetétel
Arabica 100%Crema és a kávé íz
Az Indonesia Sumatra Lintong világos pörkölésű változatban, a filteren elkészítve igazán különleges élményt nyújt. A lédús almát és a friss citromot könnyen felfedezheti a csodálatos ízprofilban, jellegzetes gyümölcsös jegyekkel. Ezeket gyönyörűen kiegyensúlyozza a csokoládé és az édes karamell.
A kávé eredete
Původ kávy
Egy világhírű név, egy világhírű kávé. A Lingtongot Szumátra központi részén, a Lingtong Nihuta nevű régióban termesztik, a vulkanikus eredetű Toba-tó közelében. A szumátrai gazdák a kávébogyókat hagyományosan, az úgynevezett nedves módszerrel dolgozzák fel. Ezáltal a kávé nehezebb és földesebb jegyeket kap. A cseresznyeszerű gyümölcsöt a szumátrai termesztési időszak alatt szüretelik. Így a gazdák biztosítani tudják, hogy az összes kávébab megérett legyen. A kávéfák (Coffea arabica) a 4. és 8. év között a legtermékenyebbek. A bogyókat egészben szedik, gyakran kézzel. A nedves feldolgozási módszer során a bogyókat nagy, vízzel teli tartályokba öntik. A jó minőségűek az alján maradnak, és a vízzel együtt átnyomják őket a zúzólemezeken. A gyümölcshúst és a héj egy részét így távolítják el. Az ezt követő erjesztés fokozza a magok ízét, és segít leválasztani a megmaradt hártyákat és a növényi nyálkát. A kávébabokat először közvetlen napfényben, majd szárítókemencében szárítják. Végül gondosan, kézzel válogatják és 60 kg-os zsákokba csomagolják.
Hatásai - kávék
Kávé csomagolásának bemutatása
A kávé kiváló minőségű alumínium csomagolásban van csomagolva, amely nem tartalmaz különösebb grafikai elemeket, mivel cégünk elsősorban az ízre és a minőségre összpontosít. A kávé tényleges frissességét is ellenőrizheti a szelepnek köszönhetően, amely a pörkölés után keletkező gázokat felszabadítja. Minőségi csomagolás, amely megőrzi a kávé karakterét. A kávé mindig hermetikusan van csomagolva, hogy ellenálljon a nedvességnek, a fénynek és a külső szagoknak.
Használati útmutató
- Őrölje meg a kávét a filterhez (durva őrlés).
- Tegyen a V60 filterbe 1 g kávét 14 ml vízhez.
- Körkörös mozdulatokkal öntse a kávét a kb. 93°C-os vízzel.

























Tanácsra van szüksége?

A termékhez tartozó legnépszerűbb tartozékok
Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:

KENYA AA SZUPERSZTÁR szemes kávé

BRAZÍLIA MINAS SWISS WATER DECAF - SZEMES
