

COOL MATCHA TOFFEE
A matcha egyre inkább sok európai teájának megingathatatlan királynőjévé válik. Annak érdekében, hogy élvezhessük csodálatos hatásait, és ugyanakkor időről időre kényeztessük magunkat a karamellával, a porított zöld teát a népszerű édesség aromájával kevertük, így a Matcha Toffee-t az édesszájúak is értékelni fogják.
Összetétel
Zöld tea Japan MATCHA, Karamell aromaA tea főzete és íze
Ezt a Matchát nem csak az ízéről, de már az illatáról is könnyen felismeri. A karamell ízéről nem kell hosszan írni. A cukor, vajjal történő összesütése hozzá tartozik a kulináris élvezeteinkhez. És most ezt az ízt képzelje el, egy kellemes édességgel, és frissítő fanyarsággal együtt a nyelvének a hátán. A Cool Matcha Toffee gyorsan válik az életének a mindennapi édes élvezetévé.
A tea eredete
A Matcha tea Kínából származik, de a 12. században, miután eljutott Japánba vált népszerűvé. A tea pontos elkészítésénk a szamurájok szentelték az idejüket. A Matcha kortyolgatása több száz éven át csak a japán elit privilégiuma volt. A kínai teaszertartást, melynek a keretin belül a teaport forró vízben, bambusz habaróval oldanak, és habosítottak fel szigorú feltételek mellett, már világszerte jól ismerik. De ha inkább az egyszerűségnek a híve, és a Matchát a szokásos konyhai felszereléssel szeretné felhabarni, nem kell elszomorodnia. A könnyebb elkészítési módját összefoglaltuk Önöknek a blogunkban, melynek a neve: Megy ez egyszerűbben is. 4 lépés, hogy hogyan készítse el a Matcháját klasszikus konyhai felszerelések segítségével.
Ahhoz, hogy a Matcha magas minőségű legyen, már a teacserjéknél elkezdődnek az előkészületek. Körülbelül 4 héttel a tealevelek betakarítása előtt a gazdálkodók szőnyegekkel árnyékolják be a teacseréket, mindezt azért, hogy kiküszöböljék a cserjéket elérő fényt. Az árnyékolás a növényekben nagyobb klorofill, és antioxidáns termelést eredményez, a fiatal tealevelek pedig egyedülálló, világoszöld színt kapnak. A kínai teafák legkisebb leveleit (Camellia sinensis) a helyi nők kora reggel takarítják be, még mielőtt a harmat leesne. A levelek további feldolgozása magában foglalja a rövid megpárolásukat, a lassú szárításukat, a szárak, és a vénáik eltávolítását. A folyamat eredménye a Tencha néven ismert teapelyhek. A Tenchát ezután porra őrölik, hagyományosan gránit kövek segítségével.
Javasoljuk, hogy a Matchát mindig lezárt edényben tarolják, fény, és nedvesség nélkül, ideális esetben, a hűtőszekrényben. A Matchánál kerülni kell a gyakori hőmérsékletváltozásokat.
Hatásai - teák
Tea csomagolásának bemutatása
A teák kiváló minőségű alumínium tasakba vannak csomagolva, felnyitás utáni visszazárható. Minőségi csomagolás, amely megőrzi a tea jellegét. A tea mindig hermetikusan le van zárva a csomagolásban, hogy ellenálljon a nedvességnek, a fénynek és az idegen szagoknak. E három dologra a tea rendkívül érzékeny, és nagy hatással van az ital végső minőségére.
Tea elkészítése
|
|
|
Használati útmutató
- Készítsen forró vizet, amely elérte a forráspontot és lehűtött 75 ° C-ra.
- Adjon fél teáskanál Matcha teát egy tálhoz és öntse le forró vizzel (körülbelül 1dcl).
- Használjon teapamacsot a Matcha felveréséhez.
- A ritka felvert hab besűrűsödik egy idő után.

























Tanácsra van szüksége?

A termékhez tartozó legnépszerűbb tartozékok
Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:

MOTIVÁCIÓS KOENZIM Q10 - gyümölcs tea

GYÜMÖLCSÖS MORINGA BIO - gyümölcs tea
