

Mexico HG Swiss Water Decaf - szemes kávé
Az egyetlen dolog, ami hiányzik belőle a koffein. A mexikói finomság megfelel az ínyencek és a kávészakértők legmagasabb igényeinek. A hegyek ennek a kávénak lédús gyümölcsöt, sötét csokoládét és finom dohányt adtak, a helyiek biztosították az egyes babok tökéletes feldolgozását. Önön múlik, hogy tetszés szerint élvezheti a Chiapas minőséget. Még este is. Ahol nincs koffein, ott édesen és hosszú ideig alszanak.
Összetétel
Arabica 100%Krém és a kávé íze
A Mexico HG Swiss Water Decaf kávé íze változatos gazdag és teljes. Felismerheti a trópusi gyümölcsöket, a dióféléket és a csokoládét, valamint a dohány kellemes felhangját. A kávé ízében vagy illatában nincs koffeinmentesítés jele. Mivel arabica, várjon alacsonyabb, finomabb, összetartóbb krémet.
A kávé eredete
A mexikói Chiapas régió otthont ad az ősi majakultúráknak, a gyönyörű természetű területeknek és a világ minden tájáról érkező turistáknak. Mexikó délkeleti részén található, az Oaxaca, Veracruz és Tabasco régiókkal rendelkező határ közelében. Partjait a Csendes-óceán vize mossa, és dombjait gyakran köd borítja. Chiapas nedves, trópusi éghajlattal rendelkezik, átlagos csapadékmennyisége körülbelül 3000 mm / év. A hegyláncokat magas páratartalom és enyhe éghajlat jellemzi, amely sok növény, köztük a kávéfák termesztésére alkalmas.
A Caturra fajta itt széles körben elterjedt. A növények kisebbek, kompakt méretűek, jó termési potenciállal rendelkeznek, de nagyon érzékenyek a vágási és gombás betegségekre. A Caturra a Bourbon fajta természetes mutációja, amelyet a 20. század elején fedeztek fel Brazíliában. Egy gén mutációjának köszönhetően a Caturra kávé növények kisebbek, jobban együtt termeszthetők, és így nagyobb hektáronkénti hozamot eredményeznek. Az ilyen fajtájú kávé növények a harmadik évben termékenyek, különösen Mexikóban, a cseresznye betakarítása januártól márciusig tart. Ez Közép-Amerika gazdaságilag legfontosabb kávéfajtája.
A kávét nedves módszerrel állítják elő. Ez azt jelenti, hogy a kávénövények gyümölcsét először a vízbe öntik, hogy elválaszthassák az érett és éretlen darabokat. Az érett cseresznyéket még át kell nyomni a zúzólapokon a felső bőr eltávolításához. Ezután a kávát hordókba öntik, ahol néhány órától napokig erjed. A természetes folyamat során a pép beborítja a kávébabot. Ezt követően akár közvetlen napfényben, akár szárítóban szárítják.
Mivel a Mexico HG Swiss Water Decaf nem tartalmaz koffeint, le írjuk azt is, hogyan ürítették ki az stimulánsokat. A Mountain Decaf módszer érdekes és megmutatja, hogy a kávébab elveszítheti a koffeint, de megtartja az összes érékes ízt és aromát. Csak a víz- és a szénszűrők játszanak szerepet a folyamatban. A dolgozók először a Pico de Orizabán emelkednek a rendkívül tiszta zöldbabot áztatják a vízben(Mexikó legmagasabb hegye - 5636 m tengerszint feletti magasságban - az ország egész évben a három hófödte csúcsának egyike). Ily módon kivonják az olajokat és a koffeint. A vízben maradnak, amelyet átvisznek a szénszűrőkön. Az eredmény koffeinmentes víz, de tele van a kávé természetes ízével. A szemeket visszavezetik a vízbe, hogy elnyeljék az ízek minden árnyalatát, a csodálatos aromát és illatát. Ily módon a koffein akár 99,9% -a szabadulhat fel a kávéból kémia nélkül.
A koffeinmentes szemes kávé pontosan ugyannúgy felhasználhatómint a koffeines, szűrőn, automatikus kávéfőzőkben és hasonlókban. Alvási rendellenességben szenvedők élvezhetik, délutáni vagy esti ivásra alkalmas. Ajánlott a leendő anyáknak és a szoptató nőknek is.
Hatásai - kávék
Kávé csomagolásának bemutatása
A kávé kiváló minőségű alumínium csomagolásban van csomagolva, amely nem tartalmaz különösebb grafikai elemeket, mivel cégünk elsősorban az ízre és a minőségre összpontosít. A kávé tényleges frissességét is ellenőrizheti a szelepnek köszönhetően, amely a pörkölés után keletkező gázokat felszabadítja. Minőségi csomagolás, amely megőrzi a kávé karakterét. A kávé mindig hermetikusan van csomagolva, hogy ellenálljon a nedvességnek, a fénynek és a külső szagoknak.
Használati útmutató
- A kávét a fajtájának megfelelően őröljük le.
- Egy csésze kávéhoz használjon legalább 1,5-2 teáskanál (kb. 7 g) őrölt kávét.
- Kb. 95 °C-os vízzel öntse le a kávét.

























Tanácsra van szüksége?

A termékhez tartozó legnépszerűbb tartozékok
Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:

BRAZÍLIA MINAS SWISS WATER DECAF - SZEMES

ERŐS HÁRMAS - eszpresszó keverék minőségi szemes kávé
